Monday, November 8, 2010

Tengok drama Korea lg ..

Hari ni duduk diam dalam bilik saja . Tido pun pukul 6 pagi . Ni semua Korea punya pasal la tido lambat hihihi . Tajuk cerita Korea tu 'PLAYFUL KISS' . Best tau cerita dia . Masuk cerita ni dah 3 drama saya tengok sepanjang berada kat U ni . Semua pun drama Korea . Tp yang ni belum habis tengok lagi . baru episod 7 . Roomate belum abis download lagi . Saya tunggu orang lain download dulu baru ambik . Sendiri download sorry la . Tak akan kesampaian punya haha . Malas nak download . Lama sangat . Download lagu pun dah nak gila tunggu apalagi kalau drama bersiri . Beburuk kita menunggu hihi . Exam tak lama lagi habis . Pastuh pegi KL lg . Yaahoo !! . 















P/S: Study is more important than Korean Drama . haha !!

Takootnya

Hurm . Semua student pun busy nak balik rumah . Saya ? . Still lagi menjadi penghuni hostel yang agak menyeramkan ni . Ee seram la jugak . Um ni nak share something la . Cerita dia begini . Dulu kan before balik raya, saya selalu tido lambat coz buat assignment . Almost everyday la tido after pukul 12 malam . Malam tu , after dah kemas2 semua barang2 saya pun dengan semangatnya naik atas katil . Katil saya pulak tingkat atas . Terpaksa la panjat lagi biarpun penat buat kerja . Saya pun baring la n ready nak tido . After saya tutup mata kan saya rasa macam saya kat dalam bilik saya kat rumah . Nak buka mata tapi tak boleh . Pastuh nak bergerak pun tak boleh jugak . Rasa macam badan kena tindih . Pastuh dengar la pulak roomate ketawa kat belakang saya . Time tu dah start naik bulu roma . Seram weih . Saya pun tiba2 ingat pesan ibu . Baca ayat2 untuk melindungi diri dari syaitan . Tak lama kemudian saya pun boleh bergerak . Tapi badan lenguh sangat2 . Macam baru berlari keliling padang jak . Terus saya tido pastuh hihi .



P/S: Sleep to rest our brains. Better sleep early hihihihihi