Wednesday, August 17, 2011

Artis Berdarah Campuran

The result of mixing up different races is getting beautiful and talented people. Lets check it out !!!!!!

1. Kirk Hammett

(From Metallica) He’s half Filipino.

famous asian people01
2. Kristin Kreuk
(From Smallville) She’s half Chinese.
famous asian people02
3. Eddie Van Halen
His Mother is Chinese-Malaysian and his father is Dutch.
famous asian people03
4. Mark-Paul Gosselaar
(Zack from Saved By The Bell) A quarter Indonesian.
famous asian people04
5. The Rock
He’s half Samoan.
famous asian people05
6. Vanessa Hudgens
Her dad is of Irish and Native American ancestry, and her mom is of Filipino, Spanish and Chinese descent.
famous asian people06
7. Karen O
Singer of the Yeah Yeah Yeahs. She was born in Seoul, Korea to a Polish father and Korean mother.
famous asian people07
8. Keanu Reeves
He’s a quarter Hawaiian and a quarter Chinese.
famous asian people08
9. Dean Cain
(Played Superman) A quarter Japanese.
famous asian people09
10. Ne-yo
He’s a quarter Chinese.
famous asian people10


11. Enrique Iglesias
Half Filipino.
famous asian people11
12. Chad Michael Murray
He’s a quarter Japanese.
famous asian people12
13. Rob Schneider
He’s a quarter Filipino.
famous asian people13
14. Nicole Scherzinger
(Pussycat Dolls) She was born to a Filipino father and a Hawaiian-Russian mother.
famous asian people14
15. Sharon Leal
Half Filipino.
famous asian people15
16. Freddie Mercury
100% Parsi
famous asian people16
17. KT Tunstall
A quarter Chinese
famous asian people17
18. Naomi Campbell
Her paternal grandmother is Chinese.
famous asian people18
19. Bruno Mars
Half Filipino.
famous asian people19
20. Norah Jones
Half Indian.
famous asian people20
21. Michelle Branch
Michelle Branch is half Irish, a quarter Indonesian, an eighth French and an eighth Dutch.
famous asian people21 

 no wonder they have beautiful face :))
proud to be myself :P hihihi
that's all .. paipye :P

Top 10 Bibir Seksi

ni laa antaranya bibir2 artis yang seksi .. seksi kerrrr ??? :P


 


10
Anne Hathaway
Anne Hathaway
9
Eva Mendes
Eva Mendes
8
Liv Tyler
Liv Tyler
7
Scarlett Johansson
Scarlett Johansson
6
Jessica Alba
Jessica Alba
5
Keira Knightley
Keira Knightley
4
Rosario Dawson
Rosario Dawson
3
Monica Bellucci
Monica Bellucci
2
Angelina Jolie
Angelina Jolie
1
Jennifer Garner 
Jennifer Garner
 
 


that's all .. paipye :P

 

Tuesday, August 9, 2011

Crazy Little Thing Called Love


Malam tadi kitorang kumpul kat bilik kak aimie tengok movie .. ceta ni best sgt2 .. korang kena tgok movie ni .. klau x mesti korang rugi .. tajuk dia crazy little thing called love .. ni laa ceta romantik yg best :P .. 





Before                                         After






Movie ni pasal budak pempuan namanya Nam.. dia ni x cantik .. pastu kulit pulak gelap .. hampir2 macam negro hahaha .. memang x cantik laa .. pastu dia minat kat sorg senior dia ni .. nma lelaki tu Shone .. diminati ramai oleh budak pempuan kat skolah dia .. semua nak kat lelaki tu .. then mcm2 dia n kwn2 dia buat spya c Shone tu suka kat dia jugak .. smuanya dorg tiru dari buku hahahah .. 




1 ari tu bestpren c Shone pindah kt skola tu .. nmanya Top .. muka pon hensem jugak .. ramai pmpuan kt skola tu minat hohohoh .. c Top ni suka c Nam .. time tu c Nam dah cantik .. dorg pn kapel .. tp x lama coz c Nam bknnya suka kat c Top pn .. bila c Nam nak smbung stdy kt America, dia pn nak lauhkan perasaannya dgn c Shone .. tp c Shone dah kapel dgn senior dia jgk (Pin) .. hancur hatinya .. part ni sedih nak mampus laa .. meleleh airmataku dowh :(( .. 




c Shone sbnarnya x kapel pn sma sepa2 .. sbelum Shone nak berangkat ke Bangkok, dia singgah skjap kt rumah Nam utk bg buku skrap yg dia buat .. dlm buku tu suma koleksi gambar c Nam .. sweetnya !!!! .. rupanya c Shone pun suka kt Nam dari mula lg .. tp dia x tunjukkan n lagipun dia tpksa mngalah dengan kazennya tuu .. 




9 thn kmudian bru laa dorg jumpa balik bila Nam balik dr Amerika n dah jd popular .. msuk TV show lg tuu .. naa time tuu laa dorg jmpa .. tgh live lg tuu .. tekejut c Nam yg bg dia buku skrap tu rupanya c Shone .. slama ni dia x tau sepa yg bagi .. :))


Shone bg bunga kat Nam .. dia kata kawan dia yg bagi tp sebenarnya dr dia .. dia just x brani nak bgtw .. malu :)
time ni dorg jalan2 dengan kawan2 Shone n Top
muka Nam bila tau Shone dah kapel dengan orang lain ..
cian c Nam .. jd x tentu arah dia kat sini

Shone belek2 buku skrap dia yg penuh dgn gmbar Nam
after 9 tahun x jmpa .. Shone djmput time Nam ada TV show .. Shone nak kluarkn butang yg Nam smpan dlu .. Shone bgtw yg butang tu bkn dia yg punya hahahah




ok thats it .. paipye !!!!!!