Tuesday, August 9, 2011

Crazy Little Thing Called Love


Malam tadi kitorang kumpul kat bilik kak aimie tengok movie .. ceta ni best sgt2 .. korang kena tgok movie ni .. klau x mesti korang rugi .. tajuk dia crazy little thing called love .. ni laa ceta romantik yg best :P .. 





Before                                         After






Movie ni pasal budak pempuan namanya Nam.. dia ni x cantik .. pastu kulit pulak gelap .. hampir2 macam negro hahaha .. memang x cantik laa .. pastu dia minat kat sorg senior dia ni .. nma lelaki tu Shone .. diminati ramai oleh budak pempuan kat skolah dia .. semua nak kat lelaki tu .. then mcm2 dia n kwn2 dia buat spya c Shone tu suka kat dia jugak .. smuanya dorg tiru dari buku hahahah .. 




1 ari tu bestpren c Shone pindah kt skola tu .. nmanya Top .. muka pon hensem jugak .. ramai pmpuan kt skola tu minat hohohoh .. c Top ni suka c Nam .. time tu c Nam dah cantik .. dorg pn kapel .. tp x lama coz c Nam bknnya suka kat c Top pn .. bila c Nam nak smbung stdy kt America, dia pn nak lauhkan perasaannya dgn c Shone .. tp c Shone dah kapel dgn senior dia jgk (Pin) .. hancur hatinya .. part ni sedih nak mampus laa .. meleleh airmataku dowh :(( .. 




c Shone sbnarnya x kapel pn sma sepa2 .. sbelum Shone nak berangkat ke Bangkok, dia singgah skjap kt rumah Nam utk bg buku skrap yg dia buat .. dlm buku tu suma koleksi gambar c Nam .. sweetnya !!!! .. rupanya c Shone pun suka kt Nam dari mula lg .. tp dia x tunjukkan n lagipun dia tpksa mngalah dengan kazennya tuu .. 




9 thn kmudian bru laa dorg jumpa balik bila Nam balik dr Amerika n dah jd popular .. msuk TV show lg tuu .. naa time tuu laa dorg jmpa .. tgh live lg tuu .. tekejut c Nam yg bg dia buku skrap tu rupanya c Shone .. slama ni dia x tau sepa yg bagi .. :))


Shone bg bunga kat Nam .. dia kata kawan dia yg bagi tp sebenarnya dr dia .. dia just x brani nak bgtw .. malu :)
time ni dorg jalan2 dengan kawan2 Shone n Top
muka Nam bila tau Shone dah kapel dengan orang lain ..
cian c Nam .. jd x tentu arah dia kat sini

Shone belek2 buku skrap dia yg penuh dgn gmbar Nam
after 9 tahun x jmpa .. Shone djmput time Nam ada TV show .. Shone nak kluarkn butang yg Nam smpan dlu .. Shone bgtw yg butang tu bkn dia yg punya hahahah




ok thats it .. paipye !!!!!!

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))