Wednesday, September 21, 2011

Online di waktu Subuh

Online tgh2 mlm mcm ni baru laa best .. line internet pon laju .. clear jak hihihih .. terbaik laa :) .. afte stdy td trus online .. best nya online .. dapat jugak hilangkn tension kn .. um hari ni apa saya buat ek ..


Awal pagi (tak seberapa nak pagi jugak laa .. kira2 pukul 9 lebih gtu hihi) lg dah ustazah call .. masih mamai-mamai lagi tu .. ingtkn minah mna yg call .. ustazah rupanya .. tekejut beruk laa skjap :P .. dah laa jawab fon dgn suara saya yg baru bgn .. agak manja laa cket suara kihkihkih .. ustazah kata kuiz ktorg x antar lg .. so dgn serta merta daku call c NABIL .. coz tu dia punya keja hohohoho


Bangun dr katil terus beredar ke bilik air utk basuh  baju yg dah lma terkumpul dan bertimbun dlm baldi merah saya yg agak besar :P .. siap rendam baju dgn downy (hemmmm wanginyaaaaa) pastu mandi laaaaaaaa


LIZA datang bilik .. lepak sambil story2 n minum milo dgn biskut .. sory laa liza .. tu jak yg dapat kitorang hidangkan hihihihi ..


Siap2 nak online kat blok 1 jap .. nak tgk HANA TAJIMA yg tgh popular d kalangan muslimah btdung now .. tmasuk saya laaa :P


Berangkat ke fakulti untuk BEEP TEST .. tp sygnya x jadi .. coz ujan .. dtunda ke esok harinya ..


Destinasi seterusnya pg tgok carrymark ECO kat blog G .. nasib baik laa ok .. ada arapan laa x repeat subject economy hihihihi ..


Kitorang teruskan lg pjlanan ke cafe untuk minum2 jap .. smntara tgu jam 5 .. training volyball (yes ! my pebret) ..



ok laa tu jak .. paipye !!!!

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))