Friday, October 14, 2011

Road to UiTM Segamat

Yeah !! finally jln jugak ktorg ke JOHOR .. dah lama ku tgu saat ini .. setelah penat bjemur d bawah sinaran matahari tiap2 hari .. jln jugak kmi kn :P .. ktorg flight kdua pkul 2 lbih .. pkul 12 dah btolak dr uitm .. excited nii nk jalan hahahahha .. kesian yg dpt 1st flight .. awal2 pagi dah bgn .. pkul 9 flight dorg .. kesian kn hahahahaah .. kejamnya akuu :P .. baa jumm layan gambo2 kitorang yg sengal n sewel nii :P ..


ni dia kak bayu yg comey loteh .. kecik jak dia nii .. kakak senior akuu laa hahah .. hah tu yg kat blkg tuu buang karan  btul laa .. tetiba jak muncul kt blkg tuu .. abes rosak gambo ktorang hahahha .. aku pn x knal budak tuu biarpon 1 kontinjn huahuahua .. 

ni pulak ada nonii .. cute kn dia .. junior akuu .. part 1 .. game badminton :) .. lihatlaa betapa indahnya kmi bposing hahahahaha

geng volleyball .. upppsssii ! ada kak bayu pulak kat blkg hahahahaha

gambo ni aku suka .. cantik pang kat sini .. ni laa kapten volleyball ktorg :)






gambo lebih kurang sama jak .. sumanya pnat mnunggu naik flight :)


kak bayu jd SI BUTA .. kmi jd tukang kesian hahahahahha


aku n noni yg agak sengal d sini :P


yeah ! jum ke JOHOR ..

kak syl n abg mat .. umm yg guna cermin mata tuu sory x knal hahahaha


dlm flight dah nii .. batry cam nabil dah nak abes time nii .. ni suma aku punya pasal laa hahahaha .. kita 2 kiut laa pang hahahahaha
Sampai kt KLIA lbih kurg pkul 5 .. kkwn yg lain dah lma tgu ktorg .. kesiannnnn hahahha .. pastu kmi pon join dorg tgu bas ke JOHOR smpai jd ikan sardin kat A'port tuu .. aduiiiii naaaa .. punya main lama ktorg tgu .. dah tu ktorg singgah mamam kt tampin pulak .. c driver bas marah2 laa pulak .. dah laa dia trunkn ktorg kat restorn yg kecik n lmbt .. x smpat pon ktorg abeskn mknan .. ada yg x smpai pon order .. kesian2 .. mcm nak jak ku tumbok muka driver tuu .. tp nasib baik laa aku nii baik kn hahahahah


Kat Uitm Segamat ktorg bg2 bilik .. sblik 3 org .. aku, pang n liza sbilik .. tp c nabil illegal kt blik ktorg hahahahaha .. excited yg amat !!!!!! .. hello SEGAMAT !!!!




that's it .. paipye !!!!!

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))