Tuesday, November 15, 2011

si Farah Buat page .. macam artis la pulak !

Assalamualaikum w.b.t
wahai bloggers yang cute2 n hensem2 sekalian ..







Ececeh .. mcm best jak title tuu kn hahaha .. korang mesti x se'excited aku kan .. yelaa .. ni pestaim ok .. :))

Ok2 ceritanya bermula begini .. 

Semalam kan .. aku lambat tido (tapi hari-hari aku memang lambat tido pon :P) .. entah laa .. mata x ngantok lagi .. so dengan rajin laa aku menziarah page-page orang kat FB tuu .. sedang sebok belek-belek page orang tuu .. tetiba pulak aku terasa nak buat .. macam best jeww aku rasa :)) .. so aku pon buat laa .. nak try laa konon .. buat punya buat finally jadii .. so ini laa hasilnya .. tadaaaa !



Ok tak ?? hihi .. alaa baru lagii .. banyak lagi kena urus hihi .. yang like pon x banyak .. yela aku nii bukannya artis pon orang nak like-like :P .. 

Yang aku invite pon rakan sejagat sahaja .. ni di antara komen-komen mereka haha .. 









Nii kat atas semua ni kawan aku jugak .. macam-macam la dorang nii :)) .. tapi xpa .. yang penting dorang always support aku .. thanks guys :))


Yang belum like tu sila la meringankan jari-jemari tekan butang like ek ..
kat mana ? ni hah kat sini Farah Najwawa Azmi ..
dah like ? makaseh banyak-banyak .. sayang korang :))


Ok laa .. thats all .. paipye !!!!

2 Suka Bebelan Si Farah:

Hilmi Razali

siapa yang dah ade fan page nih? haha

Farah Najwawa

hahahaha farah laa :P

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))