Friday, January 27, 2012

Waaaa Aerofit lagii :P



Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

Helloow helo eberibadii .. minggu ni tak laa seberapa busy sangat .. tapi ada aerofit pulak .. adoii .. bukan dipaksa .. memang nak ikut sebenarnya .. tapi buat last minute haha .. group member pon baru jak cari tadi .. memang terbaik laa kan group kitorang :P .. 


okey first tadi mintak excuse jap dengan miss Farehah .. nak jumpa miss Jue pasal aerofit nii .. nasib baik laa tadi presentation jak .. so tak laa rugi sangat escape class haha .. then miss Jue nak tengok pulak step kitorang .. bertaburan step yang kitorang bagi tunjuk tuu haha .. so miss Jue bagi laa step sikit-sikit .. ada laa okey sikit dari yang kitorang punya step tuu .. nasib baik laa dalam gym jak .. tak laa malu sangat :P .. itu pon terpaksa menebalkan muka dengan clients yang datang gym tadi .. 


Pastu kan .. bila dah ramai clients masuk gym, so kitorang terpaksa berambus dari gym and training kat luar jak .. kat depan fakulti .. atas stage tuu .. memang terbaik laa .. tiada tempat yang lagi public kaa selain situ haha .. miss Jue suru kami bawa laptop and speaker kat luar gym .. training jap then azan ~ .. stop .. pastu masuk kelas miss DD .. pukul 5 baru sambung .. hari ini tak dapat training Ultimate laa :(( .. tapi yang lain pun tak training jugak .. kesian dorang .. dah laa kami tak turun, yang lain pun tak turun jugak .. so dorang pon join kitorang praktis aerofit .. sambil-sambil tu bantu-bantu kitorang jugak hihihihi .. 


Mula-mula kitorang dah plan mau ajak abg Naz and abg Naj join masuk group kitorang .. tapi miss Jue kata tak dapat sebab bukan student UiTM .. huhuhuhu sedihnyaa .. dah laa susa nak cari lelaki masuk group kitorang .. tapi nasib baik ada abg Azuan and P-sunk a.k.a amir .. so abg Naj and abg Naz jadi choreographer kitorang jak laa hihi .. tadi kan abg Naj ada bagi kitorang tengok video Sportrec UiTM Shah Alam punya aerofit kat u-tube .. dia yang jadi choreographer .. best laa kitorang tengok .. mau tengok jugak ? elehh korang nii .. semua laa mau tengok kan ?? hahah .. yela2 .. click sini :)) .. 


So kitorang plan nak tiru semua step yang ada kat dalam video tuu .. haha ! tiada laa .. just jadi bahan rujukan jak .. mana laa tau ada idea kan :P .. jadi besok 1 hari kitorang akan praktis abis-abisan .. bertanding nanti hari Ahad .. hebat kan ? hahahaahaha .. sehari lagi mau bertanding baru mau praktis .. gilaa ~ 


p/s :: aerofit tu macam aerobic jugak tapi dia ada formation .. boleh combine macam-macam movement .. macam menari .. banyak bergerak laa .. nak tau lebih lanjut ? Google search laa :P .. sorry tak tau eja "choreographer" macamana :P ..




oklaa thats it .. paipye :))

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))