Wednesday, February 29, 2012

dah sebulan tidak update blog :P



Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian


Wee ~ lamanya tak membebel and taip-taip dalam blog nii. ada orang yang rindu kaa ?? haha perasan :P. well ~ saya agaks busy semenjak dua menjak tiga menjak nii. melaksanakan tugas sebagai seorang student baa :P. oke-oke. tak mau berbunga-bunga lagi. sini saya just nak bagitau aktiviti-aktiviti yang saya buat yang korang tak tau haha.


31st January 2012
- Submission Lab 4 (paperwork)
- Quiz 4 Biomechanic (aww~ susa)

1st February 2012
- Test 2 Sosiology (nasib baik oke :))

2nd February 2012
- Submission Sport Facilities (report)
- Quiz 2 Test, Measurement and Evaluation In Sport (1 chapter jak tapi susa nak mamposs haha)

4th February 2012
- Pick Up At Padang Merdeka (Ultimate Frisbee  )
- Gading (tengok part 2 intro camp sambil mandi-manda sana haha. thanks madam kerana membenarkan kami buat huru-hara sana haha)

5th February 2012
- Gading (bangun awal pagi pastu trekking. participant ada aktiviti so campsite kosong. kitorang buat aerobic pulak hahaha. pastu mandi-manda lagi. waaa bestnyaa !!  )

7th February 2012
- Majlis Suai Kenal (tema malam tu Festive Celebration. pakai simple-simple jak. tiada outfit yang best. tema tukar last minute :(. Venue :: DK1)

8th February 2012
- Meeting Instructor (Leadership Camp)

9th February 2012
- Submit Annual Plan (Paperwork)
- Quiz 3 Test, Measurement and Evaluation In Sport (boleh laa ~)
- Meeting bersama Part 1 (Leadership Camp)

10th February 2012
- Hantar surat sponsor (yaw ~ menebalkan muka mintak sponsor sana sini haha :: Petronas (2), Dayang Salhah Cake House, Taka (3). terbaik ~ untuk Klinik Asas Ultimate)

11th February 2012
- PPKP (main !!)
- Pick Up at Padang Merdeka (Ultimate Frisbee  )

12th February 2012
- Meeting bersama Part 1 (Leadership Camp)

13th February 2012
- Presentation Lab 4 (kelemahan diriku haha)
Meeting bersama Part 1 (Leadership Camp)

14th February 2012
- Test 2 Biomechanic (venue :: G102)

15th February 2012
- Presentation Sosiology (paling last group present. nasib baik laa dapat topic senang. miss tanya pon dapat jawab hihi)
Meeting bersama Part 1 (Leadership Camp)

16th February 2012
- Test 2 Theory Methodology of Training (phewww ~)

17th - 19th February 2012
- Leadership Camp (venue :: Padawan. best !!)

21st February 2012
- Test 2 Test, Measurement and Evaluation In Sport (sangat susa oke. sangat !!)
- Presentation Annual Plan (waaaaa !! saya tak dapat jawab soalan Sir Kenny dengan jayanya :'( )

22nd February 2012
- Test 4 & 5 Test, Measurement and Evaluation In Sport (soalan sama jak dengan test 2 hahahaha)

23rd February 2012
- Dinner dengan ex-housemate (Sandra dan Nik. venue :: MCR  )

24th February 2012
- Outing dengan junior Part 1 (amirah, chumbie, mira erna, afifah, beatrice, afie, aqnil, apis and kawan apis. pegi Spring then lepak kat Waterfront Kuching. pastu stay kat rumah sewa beatrice hihi)

25th February 2012
- Pick Up at Padang Merdeka (Ultimate Frisbee  )
- Outing dengan geng Ultras (amirah, abang naz & senorita)

27th February 2012
- Test 3 Aquisition Of Sport Skill (buat suspen jak test ni. 2 gambarajah jak hahah)


haaaaaaaa tengok tuu betapa busynya diriku. sekarang percaya kan ? kan ? hihi. hampir setiap hari ada benda penting dibuat. jarang duduk diam dalam bilik :P.

jumm layan gambar pulak :P


LEADERSHIP CAMP

eric and rozairy

balik dari aktiviti BURUNG HANTU

miss farehah, saya yang hot haha, eric & bernita (ben hahah)

kami lagiiiii

hahahah candid !!. kuang asam punya eric :P

yeah Leadership Camp !!

alalalalalaaa. kecian dorang part 1 nii. penat ~

amirah, saya, nabilah :))

aww ~ kiutnya abg afif & abg fitri tido :P

miss farehah yang request nak gambar oke haha

rajinnya minah nii haha

niki !!

kami berempat

thumb up ~


MAJLIS SUAI KENAL PART 1

nabilah yang agaks sot ~

tengok tu nabilah. suka buat aksi pelik haha

yaw !!

kami 2 lagiiii :P

awww ~ MADAM ASMALINI. mama kitorang. sayang MADAM :))

MISS JUE dan MISS FAREHAH. oh tidak saya jadi SANDWICH haha..

si LANUT. tengok tu apa dia pegang. sijil DEKAN tuuu hahah. congrats laa

our QUEEN of the night. kak ALDA. caaaya laa kak ALDA :))

ini nama dia AINI. tapi kena panggil NONI. dia NI ADIK GENDUT sayang saya hihi..

ex-housemate saya selama sebulan lebih hihi. DONNA, SANDRA dan BERYL.. :))

Geng kesayangan saya. NABILAH, NIKI dan MIRA <3

GADING :))

terbang semua

posing sikit !!

hooo itu dia model ULTRAS haha

kegedikan terserlah ~

BOWLING ~

semua senyum nampak gigi..wee~

kasut ni macam kasut budak sekolah. kiut jak :))


awww~ sampai hati tumbuk saya. itu adalah tangan ABG NAZ dan SENORITA :p


1st set main. malunya number 4 haha


hurmmm gambar ni jak yang dapat dipamerkan setakat ini. sorry tak banyak gambar. nanti upate lagi yaaa hihi.



oklaa thats all.. paipye !! :))