Friday, March 30, 2012

Saya Suda Bebas ~ bebas ~ bebas ~ ~


Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

freedom

Yahoo ! saya suda bebass !! bebas dari apa ?? dari Exam jak punn hihi. Finally lega. Fuhh ~ dah lama ku tunggu saat ini. Setelah 3 minggu berperang akhirnya diriku bebas dari genggaman sang Peperiksaan hahahahaha. So time untuk BEJOLI !! haha. Ada hati mau joli. duit pun tiada. sungguh miskin diriku sekarang nii. pinjam duit sana sini. aduii malunya haha. 


Last paper kononnya kitorang mau buat jahat. bawa toyol. dah bawa ni dalam dewan exam. tapi ? eeeehmmm ~ tara branii laa. hahaha. nak buka toyol, lalu pulak sang pengawas haha. so berserah jak laa cik adik oii. dah laa keluar awal tadi. start exam pukul 9. kitorang keluar pukul 11. 2 jam jak kitorang jawab soalan. perghh ! dasyat kan ? supposed habis masa pukul 12 pm. tapi ada yang lagi awal dari kitorang. 10.30 dah keluar. memang power laa dia tu hahahaha. 



Saya ada bagitau kan yang saya ada mau story tu ? haa. meh sini saya story. gosip-gosip dulu baa. hihi. hari tu kan time first paper. dorang nabil and mira keluar awal. saya still berperang dalam dewan exam. so saya keluar jak terus dorang nabil begosip. haha. dorang kata " oi kawan kau meniru dowh " haha. bengong betul laa. ingatkan apa tadi haha. ni sorang kawan kitorang ada bawa toyol rupanya. dorang nampak dari luar. yang dia ni pun bodoh jugak. yang dia tidak fikir orang boleh tengok dari cermin tingkap tu pahal ? patut laa bawa toyol. bodoh rupanya haha. dah laa bawa toyol. tapi tidak mengaku pulak. pastu markah tinggi di cakap dia baca sikit-sikit jak. aduiiinaa. please laa. jangan mau tipu sangat laa. kalau menipu tu menipu la baa. tidak jugak kami marah kalau kau bawa toyol. dah la kau layan kami now macam apa jak. kami pulak yang berusaha mau becakap dengan kau. pastu kau buat bodoh jak kan kalau kami becakap dengan kau ? tolong laa jangan lupa kawan. semua yang kami buat untuk kau, kau lupa begitu jak kan ? kau punya perangai buruk mana sekalipun kami tetap layan kau jugak baa dulu. now apa ? dah laa. kami tidak heran jugak kalau kau tidak perlukan kami baa. ada masa tu kau mintak tolong dengan kami jugak tu. 


uisehmeynn ~ panjangnya luahan hati diriku. kan ? kan ? alaa biar laa. blog saya jugak. bukannya saya suru and paksa jugak korang baca. kalau tidak mau  baca sila lah click button 'x' paling atas sebelah kanan tu yaa :)). tapi dah habis punn haha :P



oke laa. thats it. paipye :))

Tuesday, March 20, 2012

Exam Feverr !!

Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

I'm so lonely broken angel,
I'm so lonely listen to my heart, 
One and only broken angel,
Come and save me,
Before I fall apart...

title :: BROKEN ANGEL (click here to listen)
singer :: ARASH + HELENA



Ececehh. jiwang pulak pembuka bebelan kali ini kan :P. best tau lagu ni. rentak dia laa. tiada maksud tersirat jugak, just suka dengar. bukan sebab lirik dia okey. tidak mau ada orang salah anggap jak. ni pon ada orang suruh dengar. so tenks kepada ORANG itu yaa :)).

Okey-okey. post ni bukan pasal lagu. so tak payah mau story lebih-lebih pasal lagu tu okey. sikit-sikit boleh laa hihi. fuhh ! dah lama tak update kan. saya tengok macam ada sarang labah-labah sudah dalam ni kan haha. 

Kami sebenarnya start exam sudah. sebab itulah tiada masa mau update blog nii (tapi sebenarnya malas seja haha). tapi online FACEBOOK and TWITTER dapat pulak kan haha. 


Tadaa !! ini laa jadual exam kami. paling lambat habis fakulti kami laa. adoii. pastu jarak semua memang laa jauh kan. tapi bukan study pun kalau jarak exam tu lama. sama jugak haha. memang dari dulu tidak pernah berubah. please laa FARAH haha. 

Baa eya laa. cukup laa update yaa. besok-besok update lagi. itupun kalau ada story yang best hihi. tapi memang ada punn. just malas mau taip panjang-panjang. nanti next post gosip-gosip oke haha. gosip panas pun ada haha. nantikan post yang seterusnya hahahaha :P


WISH ME LUCK FOR MY FINALS EXAM :))


Wish Me Luck (UK) tv show photo 
 

 

 

 

 




okey thats it.. paipye :))