Tuesday, March 20, 2012

Exam Feverr !!

Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

I'm so lonely broken angel,
I'm so lonely listen to my heart, 
One and only broken angel,
Come and save me,
Before I fall apart...

title :: BROKEN ANGEL (click here to listen)
singer :: ARASH + HELENA



Ececehh. jiwang pulak pembuka bebelan kali ini kan :P. best tau lagu ni. rentak dia laa. tiada maksud tersirat jugak, just suka dengar. bukan sebab lirik dia okey. tidak mau ada orang salah anggap jak. ni pon ada orang suruh dengar. so tenks kepada ORANG itu yaa :)).

Okey-okey. post ni bukan pasal lagu. so tak payah mau story lebih-lebih pasal lagu tu okey. sikit-sikit boleh laa hihi. fuhh ! dah lama tak update kan. saya tengok macam ada sarang labah-labah sudah dalam ni kan haha. 

Kami sebenarnya start exam sudah. sebab itulah tiada masa mau update blog nii (tapi sebenarnya malas seja haha). tapi online FACEBOOK and TWITTER dapat pulak kan haha. 


Tadaa !! ini laa jadual exam kami. paling lambat habis fakulti kami laa. adoii. pastu jarak semua memang laa jauh kan. tapi bukan study pun kalau jarak exam tu lama. sama jugak haha. memang dari dulu tidak pernah berubah. please laa FARAH haha. 

Baa eya laa. cukup laa update yaa. besok-besok update lagi. itupun kalau ada story yang best hihi. tapi memang ada punn. just malas mau taip panjang-panjang. nanti next post gosip-gosip oke haha. gosip panas pun ada haha. nantikan post yang seterusnya hahahaha :P


WISH ME LUCK FOR MY FINALS EXAM :))


Wish Me Luck (UK) tv show photo 
 

 

 

 

 




okey thats it.. paipye :))