Sunday, May 13, 2012

Practical Session


Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

Waduh waduh ~ sebulan lebih tak update blog. aigoo aigoo. kesian cik blog nii. terpinggir dia oleh aku. sorry laa cik blog. tak bermaksud untuk meminggirkan dirimu. hahahah. apasal aku jiwang semacam nii. sejak dua menjak ni aku jiwang jak. kahkahkah. 


okey latest information dari diriku. start 3rd April - 25th May, aku practical. supposed kami practical after abis Part 5 and Part 4 kami APD. tapi terbalik pulak. Part 5 nanti pulak kami APD. aiyoo aiyoo. hmm. tak pa laa. terima sahaja laa. dah laa balik Sabah nanti 27hb. pastu 2 weeks jak kat sana. sedihnyaa :(.


1st month aku shift malam. memang best laa shift malam. boleh tutup awal gym pastu bangun lambat everyday hahahahaa. bahagia kehidupanku hahaha. tapi boring jugak. selalu aku bangun awal jak tiap pagi. terbiasa. pastu aku apa lagi tengok movie jak laa keja. then pegi gym pkul 2 pm. oh yaa lupa pulak mau bagitau. aku practical kat area uitm jak. kat FSR FITNESS CENTRE GYMNASIUM. so far okey laa :)


2nd month aku shift pagi. sama2 dengan nabilah, mira and alzrie. player frisbee. memang plan nak sama shift sebab nak training. pastu semua client aku shift malam yang handle hahahaha. kesian dorang. hmm xtau lagi nak story apa. jum layan gambar dulu laa :))



some of gym's equipments :))

dumbbells

rotary torso

arctrainer

treadmill

ergometer

lat pull down

back extension

toe-raise

overhead press

leg curl

rotary hip

easy bar collection

half squat

bench press

preacher curl

plates

fitness ball

incline bench press

adjustable bench

staff locker


banyak lagi gambar nak letak. tapi malas dah. ni pun update blog dalam gym hahaha. sorry sir. hihi

for your information kitorang jadi fitness instructor. keja kitorang layan client laa. tanya dia nak buat program apa. weight loss, muscle strength and else.


oke laa. thats it. got to go ! #kbaii :))

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))