Wednesday, June 20, 2012

Malaysian Ultimate Open (MUO)

Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian


tett !! kembali lagi bersama saya yaw !! hahaha. apa hal laa gengster sangat pembuka kata kali ini ?? amboiii ~ bukan main lagi aku nii. hahahaha. oke2. dah cukup untuk bercengkerama yaa (betul ka spelling tu?? hahah. aku main hentam jak :P)


Pada 19 dan 20 May yang lalu. aku dan kawan-kawan yang lain telah menyertai sebuah pertandingan yang diadakan di Shah Alam. (amboiii. skemanya ayat. terasa diri ini di alam persekolahan pulak. hahahahaah)


Adoiii. apa aku nii. asyik nak main-main jak dari awal hahahaah. oke2 serius. (menahan ketawa). huahuahuahuahuahua. aku...aku...aku tak leh laa...(hahahahaha ayat abang carlvin). harap maaf ya. malam ini diriku agak hyper. so dalam post kali ni pun memang ayat punn agaks hyper laa jugak :P.


meh sini aku story dari mula-mula eyh. korang kan rajin membaca. so alang-alang laa tulis panjang-panjang kan ??


16 May 2012 (Wednesday)

Pukul 1 macam tu kitorang dah blah dari Gym (time practical. kesempatan untuk melarikan diri haha). mintak hantar pegi airport dengan member sorang nii. nama dia AZWAN SUHAI atau lebih dikenali dengan panggilan manjanya WAN JOWO :P. Sampai kat airport kitorang makan jap. then tiba-tiba muncul pulak seorang mamat yang agak dikenali ramai. ABG NAJ !!! hahaha. ingatkan nak join kitorang. rupanya nak tambah kesedihan haha. bila dah nak boarding, mira pulak tak boleh nak masuk. sebab MIMI (anak patung MIRA :P). tak boleh lebih 3 benda dipegang. poyo laa orang air asia tuu hahaha. last-last main sumbat jak kek lapis yang MIRA pegang tu kat beg kitorang. banyak objektiff laa :P. then bila dah sampai LCCT, tunggu AYAH Mira ambik kitorang pulak. sampai jak kat rumah MIRA, terus kitorang simpan barang, makan and pegi BLUEWAVE (tempat selalu orang-orang main FRISBEE). Penat nak mampos. langsung tiada rest. hebat laa. hahaha. best laa main. semua kami tak kenal. so main pun malu-malu :P. pastu main punya main, tiba-tiba cramp pulak gastroc. rasa nak mati pun ada jugak time tu hahaha. pastu MIRA pun sama cramp. hahahah. um bila dah habis main tu. kitorang pun join laa dorang suma-suma pegi minum kejap kat kedai makan. pastu berlegar-legar kat UPTOWN sampai entah pukul berapa dengan bau busuknya hahaha. pastu go home laaaa. zzzzzzzz

17 May 2012 (Thursday)

JALAN-JALAN ROUND SHAH ALAM (tak penting sangat pun nak story :p)

18 May 2012 (Friday)

BERSUKARIA BERSAMA TEAMMATE (yang ni pun tak payah laa korang tau jalan ceritanya eyh. nanti tak cukup page hahahahaah)

19-20 May 2012 (Saturday and Sunday)

Hari yang ditunggu-tunggu. bangun awal pagi. dengan kaki sakitnya. rasa nak menangis takut tak dapat main hahahahaha (padan muka. siapa suruh tak hati-hati :P). dah siap-siap terus gerak. dorang yang lain dah tunggu. sama-sama gerak pegi tempat game kat ALICE SMITH SCHOOL, SERI KEMBANGAN (betul ka tu?? sorry tak konpiden ging). first game awal-awal pagi. jantung memang dah start mengencang dari rumah MIRA lagi hahaha. kitorang lawan dengan CAREBEARS. nama pun dah kiut. tapi dorang main tak kiut pun (amboiii mengata team lain. macam laa team sendiri main kiut sangat. diri sendiri pun tak seberapa nak kiut. ada hati nak mengata orang lain. haha). awal-awal game memang agak berterabur sikit laa. bukan sikit lagi. memang berterabur banyak laa. macam tak pernah main pun ada jugak :P. ehh lupa pulak bagitau. kami sebenarnya gabung dengan team dari SABAH. team HEADHUNTERS. ada laa beberapa player dari ULTRAS (team kitorang dari SARAWAK). kami-kami tu adalah ABG NAZ, NAJWA (aku laa tu :P), NABILAH, AMIRAH, ALZRIE, ABG LUKE dan BOY. pastu kan pastu kan. bila semua benda tak kena. dorang ubah strategi lagi. dorang kata kami kena main line ULTRAS sebab tiada sefahaman dengan player HEADHUNTERS. bukannya apa. sebab tak pernah main dengan dorang. so memang susah laa :). bila dah main dengan line ULTRAS baru laa ada oke sikit :). so start dari situ kitorang main dengan line ULTRAS jak. KAK NICKY pun kadang-kadang masuk line kitorang jugak. sebab perempuan ada 3 jak. 1st day ada 4 game jak. tapi memang puas laa main untuk hari pertama. sangat penat. memang gila laa. baru tau level kitorang kat mana hahaha. tak hebat pun kitorang nii. tapi boleh laa. at least boleh tengok cara main orang-orang yang lagi hebat :). 

2nd day pulak 3 game jak main. pastu main kat padang belakang jak. tak ramai yang tengok. boringnya. macam main time pick up pun ada jugak haha. kitorang masuk POOL C (untuk team-team loser jak :P). tapi kitorang dapat medal jugak tau. SILVER. at least ada laa jugak dibawa balik kan huahuahua. tak pa. next year cuba lagi. INSYAALLAH kalau dapat pegi hohohoho.


Tadaaa ! ini laa result team kitorang. so how laa ?? hahahaha



                      Headhunters   3          VS       8          Carebears
                                Headhunters   9          VS       7         Angelina Orphan
              Headhunters   6          VS       8          Horny 
                     Headhunters   7          VS       9          SWAT7D
                   Headhunters   6          VS       8          Badgers
               Headhunters   13        VS       0          Spins
                      Headhunters   9          VS       7          Mojo Jojo


jomm layan gambar pulak :)


1st day of MUO. otw pegi SERI KEMBANGAN :))

ini laa KAK NICKY bujat. kesian dia tak dapat medal hahaha

si Amirah


BOBOBOII

ABG LUKE !!

manager tersayang. NIK :)

players from HEADHUNTERS :)

yahhh ! MR.GRUMPY

HELENA :)

you rawk dude !!

TERENCE. manusia sot hahaha

EDWARD :)

NAJWA, AMIRAH, NABILAH

again. us. weee ~

with sisters :). DANIA ~ ING

JALAN-JALAN di Jusco :P




Line ULTRAS ~



yeah dapat medal. ada laa jugak bawa balik rumah. biarpun POOL C :P

B aku baa nii :P


sempat lagi bergambar. tengah game nii. aduiii. haha


rasa hebat laa ?? :P

guard MIRA !! mark your man. haha apakah ~

hari yang panas. macam pekebun pun ada jugak kalau buat tuala macam ni :P

itu diaa ULTRAS ~

peeewit wanita ULTRAS yang hebat nii :P

so kiut baby ni. boleh pulak parent dia tinggalkan dia sorang jak dalam khemah. memang gengster laa haha

ni team apa eyh ? lupa huahua

thanks kak VIVIAN snap gambar nii :)

yang ni memang sengal. semua masuk baju dalam seluar. gilaaaa lawak hahahah !!

kanak-kanak riang nii

pantang tengok cermin besar memang macam nii :P

hamboiii. bukan main lagi budak 2 orang nii yaa

ni time line up masuk plane hihihi

nasib baik cantik gambar nii. boleh pulak ambik gambar lagi 


sory-sory gambar tak tersusun. jangan marah hooo. hihi

oke actually panjang lagi story nii. tapi aku tak story semuanya. rasa malas menyelebungi diriku pulak tiba-tiba. itu laa dah lama tak update blog kan. macam ni laa jadinya hahahahahaha. alaa biar laa. sukati. bukannya polis tangkap pun kalau tak update blog kan :P. korang pun bukannya kesah sangat pun kuikuikuikui. 
oke laa. itu sahaja coretan diriku untuk kali ini. sampai bertemu di lain lembaran (puiii ayat tak boleh blah hahahaha)




oke thats it. kbaii :)