Tuesday, September 4, 2012

Selamat Hari Raya ~



Assalammualaikum W.B.T
wahai Readers yg Cute2 n Hensem Sekalian

Helo helo ~ Selamat Hari Raya semuaa. belum terlambat wish kan ?? alaa. masih dalam bulan Syawal laa. post kali nii nak story pasal raya. yelaa. dah terang-terang tajuk tuu selamat hari raya. takkan nak story pasal raya haji pulak. adoooii. oke tu langsung tak lawak haha. 


Raya tahun nii lain sikitt. rasa best hihi. jeng jeng jeng.... apa yang best tuu ?? haaa. mesti nak tau kan ?? cheee. bajet hot pulak aku nii hahahaha.


Tahun nii kitorang jadi tuan rumah. semua family datang tidur kat rumah. bestnyaa ramai-ramai. pastu kann. raya kat rumah baru pulak tuu. excited yang amat sangat ~ tapi memang menganga laa jugak kan nak kemas rumah yang tak seberapa nak besar tuu. yelaa. macamana tak penat kalau saya dengan ibu jak yang bersihkan rumah. nak harapkan AUDI dan AUNI ?? sorry laa beb. rasanya tak siap kemas rumah. 


Sudah-sudah laa membebel. mesti tak sabar nak layan gambar kann. bak kata orang "let pictures tell the story" cheee ~ (entah betul kaa tidak ayat tu) (ohmyEnglish betul laa haha)



Busy potong daging bersama si kakak Riby :))

Makan tengah malam. yaii burgerr ~


Hari Raya Pertama

tadaaa !! ini laa rumah baru saya. cute jak even kecik :)). open house on 1st Raya :))

macam biasa. family photo laa. sayang dorang baa


formal abiss begambar haha

start suda gambar geng pugut-pugutan haha







from left OIYOE, FARAH, MEL, CHUNK. netball gang. miss you guys. thanks for coming :))

craziest cuzzie

went to volleyball match. chayoo hihi

RAYA KEDUA
kami sayang si kakak RIBY !!!
si mimi yang berbaju t-shirt pink tuu baru datang raya kedua. main tipu betul pugut tuu. haha

pheeewit ~ RED !!

yaii ~
karaoke !! bbq !!


lalalalala. macam pandai nyanyi. sudah laa dicakap suara macam bintang kecil :P

naaaa. pebret sekeluarga. DURIAN MERAH hihihi


Puas sudah tengok gambar ?? belum ?? ada lagi baa.

Tahun nii sangat best sebab dapat beraya di SARAWAK ~ weeeee ~ first time nii. first time beraya dengan kawan-kawan dan rumah kawan sendiri. selalunya beraya di rumah kawan-kawan ayah dengan ibu jak. this time rumah kawan sendiri pulak hihihihi. thanks kepada sesiapa yang telah terlibat yaa hihihi. baa jum layan gambar lagii hihi :))


rumah abang azuan ~

rumah abang naj ~

with nik. abang naj's house

DAYDEQ's house

fitting room pun boleh :))



Beraya untuk hari yang kedua :))

last picture from me ~ yaww hihi

Naa habis sudah. itu jak laa untuk kali nii yaa. sorry jarang update blog :))



SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN :))


thats all. kbaii :))

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))