Thursday, December 20, 2012

Interview Degree


Assalamualaikum w.b.t


Huuhuhuhuhuhu.. nervous nak interview nii.. awal pagi dah bangun.. pukul 8 lebih dah gerak ke UiTM.. 1st thing pegi HEA dulu.. mau ambik transkrip then pegi copy 2 helai.. pastu baru pegi fakulti.. sampai fakulti geng-geng lain dah ada.. kitorang di suruh isi a few borang.. fail kami semua di ambik pastu disusun.. orang-orang yang pertama dipanggil Leo dengan Farhan.. punya main lama lagi dorang kat dalam tuu.. sejam pun ada jugak..ingatkan dipanggil random.. rupanya dah disusun.. kalau tau siapa yang hantar borang dulu kena interview dulu, buat cepat-cepat :P.. mau buat cepat-cepat macamana jugak kalau semua pun betanya-tanya hahaha. macam baru first time interview pulak kan hahaha.. 

Okeeeyy ~ dah lama tunggu giliran.. last-last sampai lunch break tak sampai giliran lagi. aduiii.. so kena tunggu sampai pukul 2pm laa.. pastu geng masuk dalam kena interview dorang Si Ben, Apip and Am.. memang gila laa.. dah laa Ben sebelah saya hahaha.. semua nervous.. dah laa saya sorang jak perempuan hahahaha.. tapi Alhamdulillah laa semua nya okee.. tapi Apip laa yang paling gila kuasa.. ditanya nak sambung degree kat mana, jawapannya 2 muka surat di bagi.. kami semua jawab sepatah 2 kata jak hahahahahhah.. terbaik laa Apip hahaha.. tapi bagus laa banyak cakap.. Insha Allah semuanya berjaya sambung degree yaa kawan-kawan.. AMIN ~


suasana di bilik menunggu.. sabar menunggu hahahah

oke laa thats all.. paipyee ~

Wednesday, December 19, 2012

Welcome back to Kuching !!


Assalamualaikum w.b.t


Wuhuuu ! saya dah sampai kat Kuching !! hihi.. penat tau sepanjang hari naik turun kapal.. adeiii.. last flight Miri-Kuching saya tak tidur.. mau menikmati keindahan laa konon.. selalu tidoo jak memanjang.. last flight ni mau jugak tengok Sarawak ni dari atas hihi.. very the beautifull oo.. indah sungguh ciptaan Allah kan :)) .. mau tengok jugak ?? jangan risau.. saya ada ambik some pictures :))










oke thats all.. paipyee ~

Tuesday, December 18, 2012

Hello Miri International Airport


Assalamualaikum w.b.t



Naa ini dia muka kebusanan haha.. aloneee ~ tiada kawan becakap.. sedih tauu.. lappy jak laa peneman setia saya.. sangat berjasa dia ni hihi.. takpa-takpa.. tak lama lagi sampai suda (menenangkan hati sendiri) .. check in pun belum lagi nii.. lapar lagii aduiii.. malas nii naik atas haha.. pukul 3 laa nanti naik okee..

oke thats it.. paipyee ~

Saya ada ASK.FM


Assalamualaikum w.b.t


Halluuu. saya ada ASK.FM suda. hihi. saya pun tak tau laa apa benda nii. boring-boring menunggu nii terus sign up laa hihi .. sila lah follow saya di sini farahnajwaazmi ..





oke thats it.. paipyee

Terbang ke langit.. wuhuuu !!

Assalamualaikum w.b.t


Good morning ebribadii !! okeeyy sangat mengantuk.. awal-awal pagi lagi dah kena bangun.. set alarm 6.30 am tapi aunty kejutkan pukul 6 am.. ya rabbiiii.. memang kelam-kabut saya dibuatnya hahahaha.. ye laa dorang kena pegi keja pastu kena hantar saya pegi epot dulu.. tak pa laa.. saya ni menumpang.. so ikut jak laa haha.. flight pkul 9 am tp dah ada kat epot 7 am.. nasib baiklah ada wifi nii hah.. dapat jugak menghilangkan keboringan diriku haha.. 

Buat apa di epot ?? haaa.. curious laa tuu (haha perasan kena tanya :P) saya mau p Kuching baa nii.. ada interview degree kat UiTM Samarahan.. tapi kena pegi Labuan-Miri-Kuching.. 2 flight saya naik arini.. sebab apa tak direct ke Kuching ?? ticket habis sayang.. ni pun semua salah saya hahaha.. maafkan saya AYAHANDA DAN IBUNDA hihihihi.. 

Sebelum tuu kita breakfast dulu !!!

Sausage McMuffin and Hot Milo.. yummyumm ~


oke thats it.. paipye ~