Thursday, December 20, 2012

Interview Degree


Assalamualaikum w.b.t


Huuhuhuhuhuhu.. nervous nak interview nii.. awal pagi dah bangun.. pukul 8 lebih dah gerak ke UiTM.. 1st thing pegi HEA dulu.. mau ambik transkrip then pegi copy 2 helai.. pastu baru pegi fakulti.. sampai fakulti geng-geng lain dah ada.. kitorang di suruh isi a few borang.. fail kami semua di ambik pastu disusun.. orang-orang yang pertama dipanggil Leo dengan Farhan.. punya main lama lagi dorang kat dalam tuu.. sejam pun ada jugak..ingatkan dipanggil random.. rupanya dah disusun.. kalau tau siapa yang hantar borang dulu kena interview dulu, buat cepat-cepat :P.. mau buat cepat-cepat macamana jugak kalau semua pun betanya-tanya hahaha. macam baru first time interview pulak kan hahaha.. 

Okeeeyy ~ dah lama tunggu giliran.. last-last sampai lunch break tak sampai giliran lagi. aduiii.. so kena tunggu sampai pukul 2pm laa.. pastu geng masuk dalam kena interview dorang Si Ben, Apip and Am.. memang gila laa.. dah laa Ben sebelah saya hahaha.. semua nervous.. dah laa saya sorang jak perempuan hahahaha.. tapi Alhamdulillah laa semua nya okee.. tapi Apip laa yang paling gila kuasa.. ditanya nak sambung degree kat mana, jawapannya 2 muka surat di bagi.. kami semua jawab sepatah 2 kata jak hahahahahhah.. terbaik laa Apip hahaha.. tapi bagus laa banyak cakap.. Insha Allah semuanya berjaya sambung degree yaa kawan-kawan.. AMIN ~


suasana di bilik menunggu.. sabar menunggu hahahah

oke laa thats all.. paipyee ~

1 Suka Bebelan Si Farah:

adib

Ne gmbr aku..hal aku x d cta...hahahaha

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))