Saturday, February 23, 2013

I've been Approved !!


Assalamualaikum w.b.t


Yeah !! saya berjaya !! cepat tengok gambar kat bawah nii......


Hohohoho.. alaaa benda dah lama.. dah hampir sebulan.. dah nak fly fly away pegi sana punn :P.. `lembab laa minah nii update kay blog.. hoho.. sorry lah.. bukan sengaja (memang sengaja pun) tapi malas tu yang lebih sikit.. 

Tapi..... seriously happy sangat-sangat.. takut tak dapat.. sepanjang cuti ni asyik menghadap benda (laptop) ini jak.. cari mana-mana kerja yang sesuai.. Alhamdulillah laa dapat.. syukur kepada Allah.. tak sia-sia buang duit beli tiket kapal semata-mata pergi interview hari tu.. habis sampai seribu jugak (terima kasih kepada ibu and ayah :)) )..

2nd March 2013.. Saturday.. will leaving this beautiful creatures (Sabah) once more.. Bermastautin di Shah Alam pulak selepas 2 tahun lebih di Sarawak.. phew ~ tak sedar masa berlalu kan.. 

Harap-harap semuanya berjalan dengan baik bila kat sana (Shah Alam) nanti.. Insha Allah ~


oke thats all.. paipye :))

0 Suka Bebelan Si Farah:

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))