Saturday, August 3, 2013

Apa? Result dah keluar?? Oh tidak !!

Assalamualaikum w.b.t



3/8/2013 Saturday tarikh keramat!!! 

Hati berdebar, nebes, resah, gelisah dan segala-galanya ada hahaha. Kat twitter semua budak-budak degree UiTM busy tweet pasal result. Semuanya tidak sabar nak tunggu pukul 12 am nanti. Saya memang plan tidak mau tengok result pun hari ni. Esok-esok baru mau check. Kononnya lah, entah tahan ka tidak haha. 


Lepas 12 am tu banyak yang suda dapat and ada jugak yang belum dapat check result. Salah sorang yang belum dapat check result tu saya lah. Di twitter majority tweet ‘Alhamdulillah’. Saya semakin nebes nampaknya haha. Balik-balik check email tapi still tiada jugak. Aduii. Ceh! Padahal plan tidak mau tengok result harini dulu. Tidak tahan laa tu haha. 


Sampai pukul 2 am menunggu email datang. Mau check di student portal pun belum boleh lagi sebab pukul 9 am baru buka. So kalau memang tidak sabar mau check tu kena tunggu email sampailah. 


Lepas sahur tu result still tidak sampai lagi. Tengok twitter banyak dah yang dapat tengok result dorang. Lambatnyaa!! Tapi tidak apa. Saya sabar menanti. Ceeewahh ayat tu baa hahaha.. Okey dah banyak kali check email tapi still tidak sampai-sampai lagi. Bikin panas tau haha. Kali ni kalau check email tapi still tiada lagi memang give up dan tunggu esok saja laa.. 


Omaigaaadddd. Ada email dari uitm. Yaiiiii bikin takut tau. Mau tengok ka tidak ni? Tengok sajalaaa. Klik dan saya scroll pegi bawah. Pelan-pelan dannnn…. 


Aaaaaarrrgghhhh !!!! tidak !!!!!! mau pengsan boleh???? Gilaaaa.. betul-betul gilaa tau. Tidak expect dapat result macam tu. Memang suda redha and sedia kalau result tidak memuaskan (kenenlah bahasa melayu abiss hahaha). Rasa macam mau teriak abis-abis sampai hilang suara saja haha. Ibu pun kesian saya pegi kasi bangun ni baa. Tapi okeylah yang penting dia happy. Tu pun dah cukup buat saya hihi.. 


Kepada semua orang yang bagi support tu, terutama family, lecturer, dan kawan-kawan.. thank you !!! sayang korang semua hihihihi 



Hanya ini dapat ditayangkan hihi.. :)

Semoga benda ni dapat berterusan sampai final semester nanti. inshaa Allah :)

ok thats it.. kbaii :)

2 Suka Bebelan Si Farah:

Adrianna Charity

Darling, hehe. Congrats Dean List. Yeay yeay. Bru jga baca blog kau setelah sekian lama x menjengguk hehehe.

CtFarahNajwaAzmi

thankyou darling.. :)

Post a Comment

Kalau Berani Komen Laa :))