Wednesday, January 15, 2014

Hello MUET Result...


Assalamualaikum w.b.t


Hari ini bersamaan dengan 16 January 2014, Khamis atau Thursday.. Result MUET dah keluar weeeeh.. nervous la juga nak tahu kan.. entah dapat band berapa la kan.. Hari Sabtu hari tu Test Computer untuk driving lesson.. Nak tahu gua dapat berapa? Alaa tidak lah setinggi mana pun.. Ala-ala kadar saja bah haha.. Tengok sendiri la yaa..




Friday, January 10, 2014

2014 Sudah? ayayaiiii !!!!!


Assalamualaikum w.b.t

(Semoga anda semua tergolong dalam golongan orang-orang yang beriman)


Helloo..Yellowww..welllooooww.. haaaa nampak tak kegembiraan disitu? mengapa? kenapa? bagaimana? hahaha.. itu melampau dah tu.. wokeylaa.. tanpa membuang masa yang sudah terbuang dekat sini.. marilah kita sama-sama membuang masa dengan membaca cerita saya yang tidak seberapa menarik tapi sikit-sikit tu ada lah.. huahuahuahuahuahua.. tak lawak pun sebenarnya.. hahahaha.. ok ok dah.. sudah cukup cukup sudah ~~~~ adeii tolonglah berhenti melalut Farah Najwa oii.. ok last.. banyak-banyak batu, batu apa yang alim? batudung laaa.. huahuahuahuahua.. ok tak lawak kbai merajuk.. yala yala kali ni serius ok.. jom kita ke cerita yang sebenar :P

Yeahhhh!! HAPPY NEW YEAR!!!!! okay walaupun dah 10 hari berlalu tahun baru tapi saya still nak wish juga..

Apa yang telah berlaku selama 10 hari di tahun 2014?

* Final examination yang telah membuatkan semua student degree UiTM hampir sakit jiwa dan sakit otak akibat tidur yang tidak mencukupi (rasanya saya terlebih tidur :P) dan memerah otak sekaligus kehidupan yang tidak teratur buat sementara waktu ini..

* Jiran sebelah rumah dengan baik hatinya telah memberitahu password UNIFI mereka kepada roomate saya dan roomate saya tu dengan baik hatinya share dekat saya.. selama ni kami online kena keluar rumah sebab line UiTM tu dapat access depan pintu rumah kami saja.. Maybe brother tu kesian tengok kami berdua selalu duduk depan rumah semata-mata nak online.. terima kasih wahai neighborhood yang baik hati.. semoga Allah merahmati kamu selalu (ececehh bila dah share password baru nak mendoakan orang.. apadaaa kau ni Farah Najwa)

* Dan akhir sekali saya celebrate new year di rumah sewa saja lorh.. tapi ditemani oleh 2 orang housemate kesayangan laa.. nasib baiklah diorang berdua ni tak keluar dating pegi mana-mana malam tu.. kalau tak mati keseorangan lah di rumah ni :'(.. hahahaha gedikkk

Rasanya itu saja lah yang boleh dikongsi bersama anda semua yang telah membuang masa membaca blog saya yang tidaklah seberapa popular macam blogger yang lain tu (tapi mau juga ni merasa kalau popular kihkihkih)..

Bah izinkan saya mengundur diri.. tapi pantun dulu baa.. sepandai-pandai kucing mengiau, pandai lagi kambing mengembek.. 

Sekian, dan terima kasih....

Yang benar
(SITI FARAH NAJWA AZMI)